Anasayfaya dön
Sosyal Medya
Hata
Hata
Blog

Ataşehir Araç Kiralama - Oto Kiralama 

İhtiyaçlara uygun şekilde tasarlanan araç kiralama hizmeti, İstanbul'daki yerlerin keşfedilmesini sağlamaktadır. İstenilen modelde ataşehir araç kiralama farklı bütçelere hitap etmektedir. Filo zenginliği, müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Günlük araç kiralamaktan aylık araç kiralamaya kadar birçok araç kiralama ihtiyacı karşılanmaktadır. Son teknolojik araçlar, geniş araç filosunda yer almaktadır.

 

 Ataşehir başta olmak üzere İstanbul genelini kapsayan araç kiralama hizmeti, ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır. Dakikalar içerisinde gerçekleştirilen ataşehir oto kiralama hizmeti kapsamında birçok model ve marka araçlar arasında seçim yapılmaktadır.

 

 Şehir içi seyahatlerin yanı sıra şehir dışı seyahatler için de araç kiralama tercih edilmektedir. Müşterilere birçok kiralama seçenekleri sunulduğundan, hemen herkes bütçesine uygun araç kiralama seçeneklerini bulabilmektedir.

 

 Zengin Araç Filosuyla Ataşehir Araç Kiralama

 

 Müşterilerin kimi zaman ihtiyacı küçük bir otomobil olurken, kimi zaman da üst düzey konfora sahip büyük araçlar olabilmektedir. Yollarda özgürlüğü hissettiren premium araçlar, ekonomik ve konforu aynı anda sunmaktadır. Araçlar en az günlük olarak kiralanmaktadır. Bunun yanı sıra aylık kiralama seçenekleri de bulunmaktadır.

 

 Uygun fiyatlı araç kiralamayı düşünenler, ataşehir araç kiralama firmaları ile iletişime geçmektedir. Doğrudan ofisten araç kiralanabileceği gibi online rezervasyon hizmeti de bulunmaktadır. Araç kiralama işlemleri için para puan verilmektedir.

 

 Biriken para puanlar ile daha sonra ücretsiz rezervasyon yapılmaktadır. Ataşehir gibi popüler bir lokasyonda yapılan araç kiralama, İstanbul'un birçok semtini gezme şansı vermektedir.

 

 En İyi Ataşehir Araç Kiralama Firmaları

 

 Araç kiralama talepleri yerel ve global ölçekte karşılanmaktadır. Tüm araç segmentleri, ataşehir araç kiralama hizmeti kapsamında bulunmaktadır. Müşteriler talep etmesi durumunda karavan bile kiralayabilmektedir. Özel etkinliklerden dev turnelere kadar birçok aktivite için araç kiralama, iyi bir seçenek olmaktadır.

 

 Araç kiralama firmaları her geçen gün kendilerini geliştirerek araç filolarını çoğaltmaktadır. Yasal olarak hizmet veren ataşehir araç kiralama firmaları kiralama sürecini faturalandırmaktadır. Farklı marka ve modellerde araç seçenekleri olduğundan, müşteriler aradıkları araçları kısa sürede bulmaktadır. Kiralanacak aracın marka, modeli, yaşı ve ekstra sunulacak hizmetler, araç kiralama fiyatlarına etki etmektedir.

 

 Ataşehir Araç Kiralama Çözümleri

 

 Çoğu zaman araca ihtiyaç duymayan fakat tatil ve özel günlerde araç ihtiyacı olan kişiler, birçok açıdan avantajlı olan araç kiralamaya yönelmektedir. Bireysel araç kullanımı sırasında bakım, vergi, sigorta ve hasar gibi masraflar ortaya çıktığından, araç kiralama daha ekonomik çözüm olmaktadır. Şirket ve resmi kurumlar için de geçerli olan ataşehir oto kiralama uygun fiyatlardan sunulmaktadır.

 

 İhtiyaca yönelik yüksek performansa sahip araçlar, müşteriler ile buluşturulmaktadır. Araç kiralama seçeneklerinden faydalanan müşterilerin hemen hepsi memnuniyetlerini dile getirmektedir. Memnuniyet dolu referansları gören müşteriler, herhangi bir soru işareti oluşmadan araç kiralamaktadır.

 

 Kaliteden ve araç bakımlarından asla ödün verilmemektedir. Farklı süre ihtiyaçlarından dolayı günlük, haftalık ve aylık araç kiralama seçenekleri sunulmaktadır.

 

 Ataşehir Araç Kiralama İçin Gerekenler

 

 Müşterilerin araç kiralama için bazı evrakları hazırlamaları gerekmektedir. Tüm araç kiralama firmaları, bu evrakların teminini zorunlu tutmaktadır. Aracı kiralayanı denetlemek ve aracı güven altına almak için evrakların teslimi gerekmektedir. Talep edilen evraklar arasında ehliyet, nüfus cüzdanı, ikametgah, kredi kartı bilgileri ve kiralayanın adresini gösteren bir fatura olmaktadır.

 

 İstenen evrakların teslimi, araç kiralama firmalarının yanı sıra kiralayan haklarını da güvence altına almaktadır. Islak imzalı olarak yapılan sözleşmede, araç kiralama detayları belirtilmektedir. Evrak işlemleri tamamlandıktan sonra araç kiralama işlemi gerçekleşmektedir. Eğer ek sürücü talebi varsa, mutlaka kiralama öncesinde bildirilmektedir. Belirtilen yaş ve ehliyet kriterlerine, kiralayan kişinin uygun olması gerekmektedir.

 

Önemli Not: 

  • Sitemizde yer alan Blog yazıları Metin yazarları tarafından hazırlanmakta olup  sitemizi takip eden, yazılarımızı okuyan kişi yada kişiler için verilen bilgilendirici içerik dökümanlardır. 
  • Metinler airrentacar.com için hazırlanan özel metinler olup, kopya olarak başka yerlerde servis edilmesi yasaktır. 
  • Kelimeler ve cümleler mümkün olduğunda kontrol edilerek hazırlanmaktadır. 
  • Metin yazarları tarafından hazırlanan bu blog yazıların Hukuksal olarak bir geçerliliği olmadığını hatırlatmak isteriz.